Navullen

Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het hervullen van inktcartridges. Wij hervullen lege cartridges met de kwaliteitsinkt van Refill24. Deze inkt is speciaal afgestemd voor de desbetreffende cartridge en de bijbehorende printer.

Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen hervullen van een aantal type cartridges is dat de cartridge niet te lang heeft stil gestaan aangezien deze kunnen indrogen. In de winkel staan onze specialisten voor u klaar en kunnen direct zien of een inktcartridge nog te hervullen is of niet. Mocht het niet het geval zijn dan is er altijd een alternatief voor handen. Vele cartridges zijn meerdere malen te hervullen.

Milieu
In tijden van milieu en economische bewustwording is het juist zinvol om cartridges te laten hervullen, beter voor het milieu en uw portemonnee! Printerfabrikanten vermelden vaak op de verpakking dat de cartridges voor 'single use only' gebruik zijn. Dit is niet juist, vele soorten kunnen meerdere malen hervult worden. Wij werken in onze winkels bijvoorbeeld met printers van Canon, deze cartridges (series: cli-520 / cli-521 / cli-525 / cli-526) vullen wij wekelijks probleemloos bij. Wij liegen niet als wij zeggen dat wij onze cartridges door intensief gebruik al meer dan 100 keer probleemloos zijn bijgevuld!

Kostenbesparing op uw printkosten
Op sommige type inktpatronen kan dit een besparing opleveren van 80% op de normale printkosten. Voor de meeste typen inktpatronen levert het u een besparing op van meer dan 50%, zeker gezien het feit dat wij de cartridge ook echt tot het maximum vullen. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen meer printen dan met een originele cartridge.

100 % garantie
Indien u binnen 3 maanden nadat uw cartridge voorzien is van nieuwe inkt klachten heeft dan komt u met de cartridge en de bon terug naar de winkel. Samen met u beslissen wij dan of het probleem te herstellen is, u uw geld terug krijgt of wij verrekenen het vulbedrag met een nieuwe cartridge.

Printer fabrikanten verdienen op de inktpatronen en niet op de printers
Hoe goedkoper de printer dan geldt in 9 van de 10 gevallen de regel; hoe duurder deze is in het gebruik. Tegenwoordig zie je veel nieuwe printers voor stuntbedragen te koop staan, zelfs bij de drogist. Zeer aantrekkelijk geprijst, maar per mililiter inkt schrikbarend duur. Heeft u een nieuwe printer op het oog? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u hierin vrijblijvend adviseren.

Het is de fabrikanten er aan gelegen om het de professionele navulwinkels zo moeilijk mogelijk te maken. Dit is niet toegestaan volgens Europese wetgeving maar toch gebeurd het door de fabricanten middels verschillende 'trucjes' zoals bijvoorbeeld het plaatsen van chips op de cartridge. Neemt niet weg dat wij veel van die trucs kunnen omzeilen en ruim 98% van alle type inktpatronen kunnen hervullen. Is een bepaald type niet na te vullen dan hebben een alternatief voor handen.

Fabeltjes
Een veel gehoord fabeltje is dat inktpatronen na navullen makkelijk kunnen gaan lekken in de printer. Dit is niet juist. De meeste cartridges vullen wij aan de bovenkant, waardoor lekken nagenoeg is uitgesloten. Het risico van lekken is niet groter bij een hervulling dan van originele of compatible cartridges..

Uw voordelen op een rij als klant van Inkstation.eu:

  • navullen levert u een besparing op het printen tot wel 80%
  • zeer ruima ssortiment originele en compatible cartridges
  • printen met de hoogste kwaliteits inkt
  • 100% garantie
  • klaar terwijl u wacht
  • de beste service
  • ruima ssortiment printers, papier
  • u kunt bij ons terecht voor het versturen van pakketjes via dhl4you.nl
  • de goedkoopste officiele pasfoto's van Purmerend e.o.
  • wij digitaliseren alle analoge beelden (VHS, Super8, dia's etc.)